A więc tak zgłaszam swoją kandydaturę jestem na forum od dziś ale byłem już modkiem na innych forach dokładnie 3x Lubie tworzyć grafikę komputerową w wolnym czasie i posiedzieć na tego typu forach żeby pogadać z ludźmi itp.
A dlaczego ja może nie jestem tutaj miesiąc lub rok ale czytałem regulamin dokładnie byłem moderatorem na 3 różnych forach dodam jeszcze że prowadzę własne forum o podobnej tematyce lecz na darmowym serwerze.
I to chyba tyle postaram się być aktywnym na forum i poświecić mu trochę czasu
Pozdrawiam
Baryla // Jako że jesteś 1 który się zgłosił, twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie, zostałeś przyjęty.
Telefon: k550i
Wysłany: 2010-08-18, 19:11
wiem że trzeba być zarejestrowanym 2 tygodnie,ale chciałbym zgłosić moja kandydature.
Mam 17 lat interesuje sie motoryzacją,komputerami i telefonami.
Chciałbym zostać moderatorem ponieważ znam się na tym,mam pewne doświadczenie byłem moderatorem na dawnym forum.
Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury
Hmm masz za krótki staż, przyjął bym Cię ale się przejechałem na przyjmowaniu nowych. Pokaż że Ci zależy, zacznij pisać posty a na pewno to docenię. Pozdrawiam // Baryla
_________________ Nokia 3510i > Nokia 6610i > Nokia 6020 > Nokia 6230i + MMC 1GB > Sony Ericsson k550i + M2 2GB
Może ja też się zgłoszę nie jestem typem uploadera ale lubię prace z dobrą ekipą i stosuje się zawsze ściśle do regulaminu. Na forum mogę być co najmniej 2 godziny dziennie . Kwalifikacji chyba nie muszę przedstawiać bo wiesz ale największe osiągnięcia to super moderator na znanym forum o symbianie i prowadzenie własnego bloga i tworzenie aplikacji na symbiana to w skrócie .
Dlaczego chce być tu modem hmmm no nie wiem chyba chce po prostu pomóc w rozwoju nowego forum .
jutro jak będę miał troche więcej czasu to coś dodam , ale tutaj upominam nie zgłaszam się na uploadera nie mam czasu zbytnio uploadowac pliki . moge sprawdzać nowe posty , pomagać na forum, itp al na uploading niestety nie mam specjalnie czasu . jak ktoś szuka jakiegoś pliku albo prosi o jakąś gre to spoko zauploaduje ale na codzienny regularny uploading nie mam czasu . tyle odemnie
PS: A no i sory za 4d ale nie chciałem ci pisać na pw .