A więc tak zgłaszam swoją kandydaturę jestem na forum od dziś ale byłem już modkiem na innych forach dokładnie 3x Lubie tworzyć grafikę komputerową w wolnym czasie i posiedzieć na tego typu forach żeby pogadać z ludźmi itp.
A dlaczego ja może nie jestem tutaj miesiąc lub rok ale czytałem regulamin dokładnie byłem moderatorem na 3 różnych forach dodam jeszcze że prowadzę własne forum o podobnej tematyce lecz na darmowym serwerze.
I to chyba tyle postaram się być aktywnym na forum i poświecić mu trochę czasu
Pozdrawiam
Baryla // Jako że jesteś 1 który się zgłosił, twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie, zostałeś przyjęty.
Telefon: k550i
Wysłany: 2010-08-18, 19:11
wiem że trzeba być zarejestrowanym 2 tygodnie,ale chciałbym zgłosić moja kandydature.
Mam 17 lat interesuje sie motoryzacją,komputerami i telefonami.
Chciałbym zostać moderatorem ponieważ znam się na tym,mam pewne doświadczenie byłem moderatorem na dawnym forum.
Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury
Hmm masz za krótki staż, przyjął bym Cię ale się przejechałem na przyjmowaniu nowych. Pokaż że Ci zależy, zacznij pisać posty a na pewno to docenię. Pozdrawiam // Baryla
_________________ Nokia 3510i > Nokia 6610i > Nokia 6020 > Nokia 6230i + MMC 1GB > Sony Ericsson k550i + M2 2GB
Może ja też się zgłoszę nie jestem typem uploadera ale lubię prace z dobrą ekipą i stosuje się zawsze ściśle do regulaminu. Na forum mogę być co najmniej 2 godziny dziennie . Kwalifikacji chyba nie muszę przedstawiać bo wiesz ale największe osiągnięcia to super moderator na znanym forum o symbianie i prowadzenie własnego bloga i tworzenie aplikacji na symbiana to w skrócie .
Dlaczego chce być tu modem hmmm no nie wiem chyba chce po prostu pomóc w rozwoju nowego forum .
jutro jak będę miał troche więcej czasu to coś dodam , ale tutaj upominam nie zgłaszam się na uploadera nie mam czasu zbytnio uploadowac pliki . moge sprawdzać nowe posty , pomagać na forum, itp al na uploading niestety nie mam specjalnie czasu . jak ktoś szuka jakiegoś pliku albo prosi o jakąś gre to spoko zauploaduje ale na codzienny regularny uploading nie mam czasu . tyle odemnie
PS: A no i sory za 4d ale nie chciałem ci pisać na pw .
android darmowe gry,angry birds,darmo gry na telefon,darmo na telefon,darmowe aplikacje android,
darmowe aplikacje na androida,darmowe gry,darmowe gry android,darmowe gry i,darmowe gry java,
darmowe gry na androida,darmowe gry telefon,darmowe gry za darmo,darmowe na telefon,darmowe tapety,
gra na telefon,gry darmo na telefon,gry darmowe na telefon,gry i gry i gry,gry komorka,gry na androida za darmo,
gry na telefon,gry na telefon darmo,gry na telefon darmowe,gry na telefony,gry symbian,gry telefon,n telefon,
na telefon darmowe,na telefon gry,na telefon pobierz,na telefon tapety,na telefon za darmo,pobierz na telefon,
tapety darmowe telefon,tapety na telefon,telefon gry